Siz daha önce Xiaomi kullanıp da buna benzer bir sorun yaşadınız mı hocam ? Çünkü görüntülü aramalar benim için önemli bir detay. Sırf telefonun kamerası 64 mp diye satın aldım ama görüntülü aramaların kalitesini görünce şok oldum. eski telefonum olan samsung note 3 ün görüntülü arama kalitesi daha iyi.
Ben 5 senedir Xiaomi kullanıyorum.Zamanında Mi4 ile başladım ve şu an Redmi Note 5 var bu da yakında gidecek Note 8 Pro almayı planlıyorum.Whatsapp'ta bir sorun yok görüntü aramalarda ama LINE'da problem var mesela oldukça kalitesiz duruyor.Ama bundan birkaç ay önce Instagram'da Story atarkende hem videoları hem fotoğrafları çok kötü çekiyordu şu an düzeltildi bir problem yok.O yüzden dediğimin arkasındayım tamamen yazılımsal bir problem zaten mesela Iphone'lar Instagramda DSLR makineyle çekilmiş gibi görüntüler atıyorken diğer amiral gemisi herhangi bir android telefonun görüntüsü daha kaliteli olduğu halde Instagram'da kötü duruyor bu biraz politikalarla alakalı,sabırlı olmakta fayda var.Aldığınız cihaz oldukça güzel..
Hatırlatmakta fayda var,telefonu güncel tutmaya çalışın..