"diye biliyorum" ile iş yürümez. hem atm filtresine takılırsın diyorsun, hem de gidip harcama yapabilirsin o zaman birşey olmuyor diyorsun. ikisinin de aynı şey olduğunu bilemeyecek haldesin, bir de üzerine öneri vermeye çalışıyorsun.
Yorumuma gelecek olursak, belli olmaz, devlet kafaya koysun, senin offshore hesaplarını bile bulur yakalar merak etme. Şu anda yapmıyorsa bu üzerine gitmediği içindir. Payoneer'ın size verdiği kart mastercard, devlet der ki mastercard'a, kardeşim şu payoneer'dan Türkiye sınırları içinde çekilen bakiyelerin sahiplerinin listelerini bana bi gönder, mastercard'da paşa paşa gönderir, sonra devlet sana ulaşır ve sorguya çeker olay bu kadar basit.
atm filtresine takılırsın diyorsun, hem de gidip harcama yapabilirsin o zaman birşey olmuyor diyorsun. ikisinin de aynı şey olduğunu bilemeyecek haldesin
Siz market harcamalarınızı ATM'den yapıyorsanız haklısınız. Ben pos cihazları kullanıyorum bu durumlarda. Kart ile ATM'den çekim yapmak ile harcamalarda kullanmak arasındaki farkı bence siz idrak edememişsiniz.
Bu arada önerim size değil, konu sahibineydi. Adı üstünde öneri (fikir) üzerinize alınmayın.