Merhaba
İnstafly dünden beri kullanıyorum daha ilk günden spam yedim gelen basic ayarlarla kullanıyorum değiştirmedim kullanıcının takip ettiklerini takip et bölümünden takip yapıyorum ama 24 saat dolmadan spama düştüm siz nasıl kullanıyorsunuz bunu daha evvel başka bir program kullanıyordum etik olarak adını vermeyeyim ama onda böyle sıkıntı yaşamadım bu program da mı sıkinti var bilen bir yol gösterebilir mi
Şimdiden teşekkür ederim 🤗
tek hesap kasma bence birden fazla hesap aç öyle kullan Mesela diyelimki 1k kişiyi takip ettin ama 500ü bekliyor yani adamın profili gizlide takip isteğini onaylamamış o zaman işte hemen spam yiyorsun.
4 saatte bak 800 kişi takip ettim. Deneye deneye kendine özgü taktikler bulmalısın. Bu yüzden 4-5 tane hesap aç hepsinde deneme yap ben mesela bazısının spam korumasını 1800 saniyede bıraktım bazısını 300 saniyede bazısını 600 saniye ve 900 saniye olarak bıraktım hangisinde takılıp hangisinde devam ediyorsa onu not alıyorum. Takipten vazgeçmede spam korumasını 300 kullandım mesela. discorda gelebilirsin istersen
https://discord.gg/wnm7kDs