furkannayhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yapamazsın edemezsin aman ölür bitersin diyen herkese gülüp geçiyorum zaten. Ben buraya bilen bu işten anlayan arkadaşlar belki işin bana ileriki aşamalarda öngöremediğim zorluk çıkarabilecek kısımlarını söylerler önlem alırız bir yardımlaşma dayanışma olabilir diye konu açtım özellikle de belirttim ciddiyetli arkadaşlar özel mesajdan ulaşsınlar diye. Sağolsunlar bir kaç arkadaş özelden ulaştı görüşme sağlıyoruz.

Onun dışında ben burada yorum yapanların hayatlarında geçtim milyonları yüz binleri bile tutup da internette herhangi bir işe gömdüğünü düşünmüyorum. Herkes sıfırdan en küçük maliyetle en kolay paranın peşinde olduğu için herkes yapamazsın, edemezsin kafasında. Herkes diyor ki müşteriyi çekemezsin, hadi onu çektin satıcıyı çekemezsin. Ama burda kimse sormaz mesela senin satıcıyı çekmek için bir planın var mı? diye.

Zaten çok takılırsak böyle şeylere işten vaz geçeriz yapamayız Onlara göre onlar yapamadıysa kimse yapamaz zaten. Ciddiyetli olanların paylaşımlarını almaya devam edeceğim. Bu işi de yapacağım. Ölürsün bitersin, Bill Gates kişisel servetinin %10 unu gömse yapamaz? gibi yorumlara gülüyorum. Batarsam ben batarım. Bilgisi ve fikirleri olan insanlar özel mesaj atmaya devam edebilirler. İyi günler dilerim.
anlamadığın olay var. Birebir aynısını yaparsan tutmaz diyor burada çoğu kişi. Farklı olmalısın fark yaratmalısın. 100 dolara ben sana yarın n11 i hazır ederim. İnsanlar senin niye kötülüğünü istesin, yap gurur duyacak binlerce kişi var bu forumda. İnsanların görüşlerini almak için konu açıyorsun, görüş bildirenlere gülüp geçiyorum diyorsun. Yaptığın sadece ayıp. herkes iyi yorum yapsın süper demesini bekliyorsan boşa konu açıyorsun.

Düzeltme : yap güzel kardeşim süper fikir neden olmasın.