Anlaşma sağlanmıştır. Açık arttırma bitmiştir!
Pinterest Sayfanızın linki : (pm ile verilebilir)
Pinterest Sayfanızın içeriği : (Kadın Moda ve Güzellik)
Pinterest Takipçi Sayısı : 6K
Pinterest Pin sayısı : 200 (Son 100 pindüzgün bir şekilde atılmıştır. Yani 100 pin olarak kabul edebiliriz.)
Pinterest Pano sayısı : 5 Pano ve alt panoları (Davet edilmiş 10 civarı da pano var.)
Pinterest Ülke : Amerika ve İngilizce
İstenen Ücret : Açık Arttırma
Ödeme Şekli :Havale-EFT / Kredi Kartı
Sormak istediklerinizi P.M. ile sorabilirsiniz.
-----------
Açık Arttırma başlangıç Fiyatı : 200 TL
Min Arttırma : 50 TL
Son tekliften 48 sonra sona erer.Hemen al teklifiniz varsa P.M. lütfen!
-------------
Satma nedenim pinterest konusunda çok bilgim olmaması ve kazanamıyor olmam. Paraya ihtiyacım olması yine satmazdım dursun kenarda derdim ama

Manuel devam etmek isteyenler veya botla devam etmek isteyenler için bir + sağlayacaktır. Atılan pin kısa sürede görüntülenme almaktadır.
Hesap business hesap olup 2018 Ağustos ayında açılmış olması gerekiyor. İlk 100 Pin hesabın ilk zamanlarında atıldı. Son 100 Pin ise son 2-3 Aydır atılıyor.
Hesaba tamamen manuel bir şekilde günlük 2-3 en fazla 5 pin atıldı.
Pin to pin - İns to pin vb. şeklinde atılmıştır.
Blogger subdomaininde ve subdomain de rich pin vardır. Ban vb. yoktur.
Adsenseden pek kazancım yok. Düzenlemeler ve reklam yerleşimi ile tbm ve to arttırılırsa a çok daha yüksek olabilir.
Hesabın maili kendi kullandığım mail olduğu için değiştirip verilecektir.
Hesapta blogger kullanmaktayım.Başka bir sitem için kullandığım domaine sub kurarak yönlendirdim.(Adsense var diye yapmıştım.) Link yönlendirme kullanmaktayım bu yüzden hızlıca linkleri yönlendirebiliriz.
(Kendi adsensemi kullandığım için adsense verilmeyecektir. Domain başka bir sitemde olduğu için istenirse düşük bir ücret karşılığı verilebilir.)
İstatistikler:
Güncel aylık gösterim 20 M