orve adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke Google SEO ya da Google'da yükselme açısından diye yazsaydınız da baştan anlasaydık hocam meramınızı, Google seviyor deyince Adsense'yi Google'nın düşünmek olmazdı Çok araştırmamıza gerek yok bu konuyu, sosyal medyadan günde ortalama 7k hit alarak zaten kıymetini biliyorum bu konuda...
hocam arkadaş sıralama için yazmış.Yine bilmeyenler için(ben) bilgi açısından güzel konu bence.Siz ve bende kazançta pek etkisi olmadığını söyledik.Yine bilmeyen arkadaşlar için önemli bana göre

Ek olarak facebook sayfaları için bir tecrübemi paylaşayım.2017 öncesine kadar gayet yatırım yaptığınzı sponsorla veya satın alarak sayfalar kendini amorti ettiği gibi.Uzun vade de güzel bir gelir kapısı oluşturuyordu.Lanet algoritmaların değişmesiyle ve lanet algoritma kafasına göre hesap kapatmayı, erişimleri düşürmesi ve en önemlisi sayfaları yayından kaldırması insanları ürkütüyor.Misal tutup 3 binlik sayfa alsan 1 ay sonra kapanıp kapanmaması garantisi yok.Hala niye uğraşıyorum diye sormayın başka çarem yok Sadece elimde sayfalar var o kadar..