Yaşadığınız tüm sorunun ' Kız arkadaş ' probleminden kaynaklandığına eminim. Çok yanlış bir düşüncedesiniz tabi ki eleştirmek kolay olabilir. Evlenene kadar onlarca kız arkadaşım oldu yedim içtim yattım defalarca farklı kızlarla tatile çıktım ama tek bir kişiden ayrıldığımda üzüldüm . Gerçekten de söylediğiniz gibi içim daralıyor gibi oluyordu ve rüyalarıma bile giriyordu.Ancak bu süreç 5 gün sürdü ve çözümün saçma sapan üzülmeyle değil yeni bir kız arkadaş bularak çözüleceğini düşündüm. Hemen yeni bir kızla takıldım ve sevdiğim kişiden ayrıldıktan sonra ( yaklaşık 1 sene içerisinde ) 6 farklı kız arkadaşım oldu. Sonra nemi oldu ? Ayrıldığım ama ayrıldığım için çok üzüldüğüm eski kız arkadaşımla evlendim. Şuan 5 yıllık evliyim.
Yani birisi için üzülebilirsin kısa sürebilir ya da uzun sürebilir ancak yeni sayfa açtığında unutursun.Biraz zaman geçer ve nasibinde varsa onunla tekrar karşılaşabilirsin . Belki hiç karşılaşmazsın ve karşına yeni birisi çıkar ve ilerleyen günlerde bu platforma o kız için böyle bir konu açtığın için kendine gülersin .
Yani tek şey kafana takma ,hemen yeni bir kız arkadaş bul ve yat ; birlikte ol emin ol unutursun.