Fatih, İstanbul surlarına dayandığında bizans halkı meleklerin kadın mı erkek mi olduğu mu tartışılıyormuş. Adamlar bu gün bizim sınırımıza kadar dayandı bakalım ne zaman uyanacağız.
Allah 'ın emrine karşı mı gelelim? Az düşünerek konuşun derim. İnancınız olmaması inancı olan insanları küçümseme hakkı vermez size.
İnsanlar her şeyi kendilerine göre yorumladıkça asla aynı noktada buluşamayız ama en azından fikir paylaşımları olur.
Ama sizin bu yaptığınız tümden yok etmek.
Az araştırın; kendinize göre değil ama. Az vicdanı olan insan mutlaka neyin doğru neyin yanlış olduğunu en azından kendine itiraf eder.
Bu arada bankanın verdiği faizin haram olmaması gerektiğini savunanlar var mesela. Banka birine haciz işlemi yaparak evine arabasına dükkanına el koymuyor mu? Siz de o bankanın hacizden kazandığı geliri paylaşmış olmuyormusunuz faiz aldığınızda? Bir de bu açıdan bakın derim.
İyi forumlar herkese.