Günümüzde bu konuda doğru sonuç veren bir site maalesef yok veya bana denk gelmedi. İmzamdaki whois sitesine bu özelliği eklemeyi planlıyorum inşallah başarılı olurum da sizlerle paylaşabilirim.

Bu arada bazen sitelerin index alması 2-3 ayı bulabiliyor. Site ne zaman açıldı ve sitede kaç içerik var? Ayrıca size tavsiyem spam backlinkleri kaldırın kaldıramıyorsanızda search console den backlinkleri iptal ettirin.

Zamanında index sorunu yaşadığımde siteye kaliteli 1 veya 2 siteden tanıtım yazısı alınca index almaya başlamıştı. Spam linkleri iptal ettirip biraz bekleyip kaliteli 1 siteden tanıtım alabilirsiniz.

Son olarak geçmişte bir hocam, adwordse reklam veren siteler daha fazla reklam versin diye googlenin bilerek sıralamasını düşürdüğünü söylemişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama aklınızda bulunsun derim.

Not: Şimdi aklıma geldi gecmişte 2 domain spam olarak gözükmekteydi. Yanılmıyorsam search console den sitemap gönderirken veya benzer işlem yaparken uyarı çıkmıştı. Dilerseniz bir search console yi kurcalayın.

Edit: Yoruma ek olarak şunuda eklemek istiyorum. Bende index alamayan konuları sosyal medya da paylaşmak veya google gibi getir yapmak, konuların index almasını sağlamıştı bilginiz olsun.

İnşallah en kısa zamanda bu sorunu atlatabilirsiniz hocam. İyi çalışmalar dilerim.