Abonelik varsa abonelik var olduguna dair bir kagit isterseniz dogalgaz belgeli buyuk bi ihtimal isiniz hallolur
Şimdi geldim aldım hocam. Sağolun.
Şimdi doğalgaz aboneliğimi yaptırdım eve dönüyorum. Proje çizilmesi için abone oldugunuz firma (konya için enerya) size harf ve rakamdan oluşan bir kod veriyor. O kodu proje çizen adama veriyorsunuz. Daha sonra proje çizen adam projeyi tamamladıktan sonra sizi tekrar arıyor artık abone olabilirsiniz diye. Tekrar eneryaya gidip başta verdikleri kodu gösterip projem tamamlandı abone olmak istiyorum diyorsunuz işlemler tamamlanıyor. İlk etapta harf ve rakamdan oluşan kodu almak için herhangi bir kimlik istenmedi. Umarım yardımcı olmuştur
Hocam peki ilk başta ücret yatırdınız mı? Biz 5 sene önce 700 tl vermiştik. Projeden sonra 542 vereceksiniz dedi kayseri gaz.
Hocam annenizin kimliğini alıp sizinde kimliğinizle birlikte gidin. Bizim buralarda yaşlı olduğunu görünce pek birşey demiyorlar.(Devir vs olmazsa) Sizde bilgi alacağınız için birşey söyleyeceklerini sanmıyorum.
Sağolun hocam aldım kağıdı. Benim üzerime yapılmış. E devlet de sorunca gözükmedi.