msoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalpler ancak Allah'ı zikretmekle huzur bulur hocam. Dini vecibelerin dışında hayatınızda mutlu olmak adına para kazanmak için birşey yapmayın siz, sizi mutlu eden bir iş yapın o iş para etsin. İnşallah istediğiniz düzlüğe hayırlıysa çıkarsınız.
ibadetlerimi eksiksiz yerine getirmeye calısıyorum hocam dediğiniz gibi namazda huzur buluyorum sanki üni okumazsam hayat bataklığa gidiyor gibi gorunuyor sanki sevdiğim işi yapamyıcam gibi gorunuyor

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarı motivasyonla gelir motivasyon için ise hedeflerin olmalı hedef yoksa çalışamazsın
hadi bakalım hemen kendine bir hedef koy öyle büyük olmasına gerek yok mesela 6 ay sonra şunu almalyım de ya da sitemde şu kadar konu şu kadar hit olmalı de ve hemen çalışmaya başla

ps: son zamanlarda başarı için söylenen altın bir söz var şuraya bırakayım. "başarmak için konfor alanının dışına çıkmalısın"
ders konusunda hiç başarılı olmadığım için kendime bir hedef koyamıuyorum nedenseben bilgisayar mühendisi olacam diyemiyorm hocam lise hayatını başarıyla geçtim bilgisayar boolumu okudum ama ilerisi gelmedi o yüzden bunalımdayım hocam