Yorun yapan herkese teşekkür ederim. Konunun ilk güncellemesini yaptım.

theodyolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu yolda başarılar hocam. Sizin gibi önce udemy sonra uygulama(memrise), film, kitap şeklinde düzenli olarak 2 ay çalıştım ve hiç inanılmayacak şekilde ingilizcem hali hazırda bulunanın 10 katına çıktı. Size tavsiyem azda olsa devamlı yapın. Göreceksiniz başarı kaçınılmaz hale gelecek🚀 Takipteyim🌚
Başaracağıma inanıyorum umarım iyi noktalara getirebilirim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende başlayacağım bir kaç güne, udemy deki kurs kitap ile uyumlu mu nasıl gidebiliyor beraber ? bu arada kelime ezberi için memrise iyidir.
Biraz karışık oluyor ama ilerletiliyor. Bu kitap hakkında çok olumlu yorum okudum es geçmek istemedim.

CanOffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belli bir seviye ingilizcem var dil öğrencisiyim hocam ama bu kadar kısa sürede öğrenmeniz biraz zor size tavsiyem bol bol pratik yapın inglizce konusmaya çalışın ve yazarak çalışın ve kendi kendinize yaptıgınız eylemleri ingilizce düşünün
i am writing a comment for support you.
gibi gibi
Kendime çok büyük hedefler koymadım zamanla yapabileceğim hedefler koydum. Asıl hedef benim için öğrenebildiğimi görmek olacak onun içinde bir test sonucu ekledim konuya zamanla gelişmeyi takip edeceğim.Verdiğiniz taktik çok hoşuma gitti bu arada.