TeknoDisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1,5 aydan sonrada düşebiliyor hocam shadow'a shadowsuz hesap açıyoruz sıkıntı yok 1 ay pinde atıtıroyurz sıkıntı 2'inci ay gene gidiyor bir şekilde
Şu ana kadar böyle bir sıkıntı yaşamadım. Umarım yaşamam da. Ama ilerde nasıl bir sorun olacağını hiç birimiz bilmiyoruz. Nasıl bir güncelleme geleceğini kimse bilmiyor. Şu anda var olan şeylerle bir sıkıntı yaşamıyorum. Yeni birşey olursa onunla ilgili testler yapar ona çözüm ararız. Ama sonuçta Spam yapıyoruz elbet bitecek birgün.

Kesshh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günde 5k hesap açabilmeniz için yaklaşık 30 saniyede bir hesap açtırmanız gerek. Bu süreleri yakalayabilmek için de ip değiştirme yapmıyorsunuz. Bunun hesap sağlığı için iyi fikir olduğunu düşünmüyorum. Pinterest sizin hangi tarayıcı ve ip üzerinden girdiğinizi logluyor. Toplu hesap kapanması ve shadow durumları ile karşılaşmak muhtemel duruyor.
Onları zamanda yaşadım. Farklı zamanlarda açtığım sitelerin hepsi tek seferde shadowa düştü. bir günde 100 site açtım hepsi shadowa düştü. Düştü allah düştü. Yukarıdada dediğim gibi kendimce bir yöntem gördüm buldum ve bununla alakalı denemeler yaparak şuanlık shadow sorununu aştım. İlerde ne olur bilemem. hesaplar 3. ayına girmek üzere şimdilik bir sorun yok çok şükür. Ama olmayacağı anlamınada gelmez.