Ondan ziyade şöyle cevap vereyim. Günde 5k ya yakın hesap açıyorum belki daha fazla bunlardan 2-3 k sı shadowsuz hesap oluyor. shadow kontrolünü kendim yapıyorum. hesabı açarken o kontrolüde gerçekleştiriyorum. Daha sonra o hesapları 2-3 hafta bekletiyorum bir sorun yoksa kullanıyorum ki son 1.5 aydır hiç bir sorun çıkmadı hesapları açıldığı andan itibaren shadowa düşmüyor artık.
Önemli olan burada ip değil. Bunu çok net söyleyebilirim. Bende ilk başta ip sanmıştım proxy kullandım mobil kullandım modem res yaptım. Herşeyi denedim ama sorunun ip'de olmadığını çok sonra anladım. Çünkü proxyde olsa mobilde olsa normal pc de olsa öncelerde 2 hafta sonrasında 1 hafta sonra hemen shadowa düştü hesaplar. Sonra açar açmaz düşmeye başladı. Sorun çok farklı birşeymiş onu buldum.
Günde 5k hesap açabilmeniz için yaklaşık 30 saniyede bir hesap açtırmanız gerek. Bu süreleri yakalayabilmek için de ip değiştirme yapmıyorsunuz. Bunun hesap sağlığı için iyi fikir olduğunu düşünmüyorum. Pinterest sizin hangi tarayıcı ve ip üzerinden girdiğinizi logluyor. Toplu hesap kapanması ve shadow durumları ile karşılaşmak muhtemel duruyor.