Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, babanıza âcil şifâlar diliyorum. Umarım en kısa sürede tüm problemleriniz geride kalır, bol kazançlı hayırlı bir iş kapısı bulmanızı temenni ediyorum. Başarılar
Öncelikle sağolun Hocam allah Razı Olsun vaktinizi Ayırıp Yazdığınız için Insallah hepimizin hakkında Hayırlısı olması Dileğiyle

SixtyOne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 tonmu. Ben yerinde olsam hemen sattırırım evi bartından o paraya en kral evi alırsın. Senede 2 ton fındık alsan, ortalama 20 binlira yapar bağda bahçede çalışsan, sağda solda ek iş yapsan, senden iyisi yok. Giderken kızıda götürmeyi unutma
Hocam Çok Güzel fındık oluyor olmasına ama hınzır çok Hızlı ve Ekip halinde Gelmekte 3 4 Kişi Beklemek gerekiyor Gündüz Gece çok sakıncalı Hayvan

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aile önemlidir. Bartında yarım geçinmek, istanbul depreminde yok olmaktan iyi olabilir. Bir çok kararı kendiniz vermelisiniz.
İstanbulda başka güvenli bir yere geçme imkanınız yoksa bartın olmuş bolu olmuş, önce can sonra canan.
Okul kayıtlarını bir şekilde yaptırın, askerliği erteleyin. Çünkü askere giderseniz aile olası bir sorunda çok daha büyük zorluk çeker ve size de para yollamak ayrıca bir stres sebebi olur.
Reel okula gidemeseniz de, açıköğretime girin, tecil ederler 8-10 yıl. Hiç bir şey yapamazsanız McDonald's gibi yerlere başvurun. Aylık asgari ücreti geçen part time veya full zamanlıydı, sonuçta gelir gelirdir.
(hiç bilmeyenler girer, eğitim alır yavaş yavaş yükselir, şeflik, müdürlük vs. vs. uzar gider, yandan maaş yükselir. )
Ev durumu ciddi sıkıntı ise, bartında bu tür yerlerde işe girebilirsiniz. O sizin idarenize kalmış, biz sadece fikir verebiliriz.
Ama en büyük sorun bence şuan ev durumu gibi, kafanız da rahat olur. Gerisi sonradan gelir.
Hocam Askerliği aradan çıkartmak Istiyorum En azından Üniyi dışardan hallersem hocam burger Kingde Arkadaşım 2 3 kademe çıktım dedi bazı yerlerde Şefliğe vs. Çıkartmamak Için Üst Kademelerin elinden geleni Yapıyorlarmış Ondan Öyle Geleceği Olmayan bir iş değilde Nasıl desem Böyle devamlılığını sürdürebileceğim toyota Fabrikasi Vs. Gibi yerlerde olur mu ki

mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben senin yaşındayken 9 yıllık yetim, 2 yıllık üniversite öğrencisiydim. Hamdolsun yoksulluk çekmedim ama yoksulluğun çok çok uzağında da değildim. Bir sürü sorunum da vardı ama hamdolsun. Şimdi Allah'ın izniyle bambaşka bir noktadayım. Ben hemen her şeyimi eğitime borçluyum. Çalışkanlığıma, pes etmeden çalışmama...

Çalışıp iyi bir eğitim alacak mısın, almayacak mısın ona bir karar ver önce. Sonrasına bakılır.
Hocam lise Zamanımda Okula Gitmeden sağolsunlar Tamamladım bir şekilde 5 Sene Lise Okumak zorunda Kaldım babam Hastaneye kaldirdildiginda Anneminde Safra kesesinde Bişey çıktı aynı gün ameliyat Oldu Vs. Vs. Derken 5 sene zorla hocalarımın yardımıyla bir şekilde 12.sinifla Birlikte 5 sene lise okudum işi öğretildiginde Her Isi yapmaktayım fakat Derslerden çok geri kaldığımi düşünüyorum okuyarak değilde çalışarak Her Türlü işi Yaptım Kargoculuk Sandwich yaptım simit Sattım Su sattım Yapabilirim her isi Sadece Eğitimden Çok geri Kaldım