Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunun türüne göre kodlama süresine ve grafik - effekt olması / olmaması durumuna göre değişiyor.. 1000 TL'den başlıyor, tahmin edeceğin üzere 50.000TL'lere kadar çıkıyor yapımlar.. Tabi çok yüksek bütçe gerektiren işlerin daha çok ajanslar ve game lab'lar tarafından geliştirildiğini belirtmeliyim. Bugün 1500 - 5000 tl bandında harika oyunlar yaratılabilir reklamı vs içinde.. Aşağı yukarı 1 senede bu rakamları çıkarmanız mümkün doğru işler yaptığınızda.. Özgünlük, popüler olması, gerçekten farklı bir yanı olması ve bence basitliği indirme sayısını ve dolayısıyla reklam gelirlerini etkiliyor.. Google için tek seferlik 200 TL ödüyorsun politikalara uygun olması koşuluyla sonsuz sürede sonsuz oyun yükleyebiliyosun.. IOS için senelik 900 tl ödemen gerekir ve yine istediğin kadar oyun yükleyebilirsin.. Önerimi değerlendir derim.. Oyun fikri geliştir, sonra bunu kodlayabilecek birilerini bul forumda çok fazla var mesela.. hep site gibi habire bakım , içerik yükleme güncelleme zahmeti de yok.. günlük tıkır tıkır paraların yatsın hesabına
Hocam biraz Java biliyorum onu geliştirmeye çalışıyorum ama kotlin eğitim setim var en kısa sürede orada da projeler yapip yükleyip bende şansımı deneyeceğim
egepen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam hayatta ımkansız dıye bır sey yok, neyi , nasıl yapıcagın onemlı.Bir gun bır bakmıssın kımse kalmamıs yanında, canlı canlı mezara girmıssın, dostların, cevren kımsecıkler kalmamıs, cunku dusmussun bır gun bır bakmıssın tepeye dogru kosuyosun.Çalış hocam, kendi stratejını belırle, umudunu kaybetme sakın
Kalkarsam ayağa tekme atanları değil elimi tutanları hatırlayacağım. Teşekkürler.