Merhaba arkadaşlar Abilerim Hocalarım Bugun hani derler ya 2 arada 1 derede kalmak o şekilde kalakaldım şuanda Şuanda 19 yaşındayım ve çok büyük sorunlar içersindeyim babam kalın bağırsak Kanseri ve engelli emekli 44 yaşında hastaliğindan dolayı istanbul gibi bir yerde geçinemiyoruz bende asgari ücret almaktayım annemde 40 yaşında yaşından ötürü 8 aydır hiç bir iş yeri neredeyse işe almıyor ne babamı ne annemi ve artık babam aktar dönderde geçinemiyoruz kılı kılına yetiriyoruz diyor Annem de binamızdan korkuyor 24 senelik bina ve binada kolonlarda çatlaklar bulunmakta deprem vs. Vs ailem 99 depremindede evde yakalanmışlar adapazarında şimdide deprem gelicek vs. Haberlerini gördükçe 99 depreminden korkuyorlar o yüzden bartına memlekete taşınma Isteklerini Belirttiler ve Gelelim asıl sorunlara
*ailem koskocaman istanbulda iş Bulamadılarsa Bartın Gibi ufak yerde Geçinebilirmiyiz
*askerliğim Var Iş Bulamıyorum herkes almıyor Benide Işe
*4 senedir kız arkadaşım var herşeyden önemlisi Üniversite okumak diyor ve Sakaryada toyota Fabrikası Yetistirmek üzere Eleman Aramakta kız arkadaşımda lise Mezunu Kalma en azından 1 Üniversite Oku Bitir diyor Ondan sonra Çalışırsın nasipse Diyor
-ne Yapmalıyım
20 yaşına Gelince askerlik Görevimi yapmalımıyım direkt yapmak Istiyorum
-yoksa Üniye Çalışıp askeremi gitmeliyim
buraya Kadar Okuyup akıl Fikir verecek herkesden allah razı olsun çok teşekkür ederim
:/ kafam çok karışık