Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası'na ve/veya diğer yasalara uymanız gerekir. Videolarınız çocuklara özelse bunu bize bildirmekle yükümlüsünüz. Yeni YouTube Studio'yu kullanın.

Şeklinde uyarı yazısı çıktı. Ayarlar > Kanal > Gelişmiş ayarlar sekmesinde

Kitle
Kanal ayarı seçerek iş akışınızı basitleştirin. Bu soruyu atlarsanız kanalınızdaki tüm Çocuklara Özel videoları tanımlamanız gerekir. Bu ayar, mevcut ve ileride yükleyeceğiniz videoları da etkiler. Video özelinde belirlediğiniz ayarlar, kanal ayarlarını geçersiz kılar.
Kanalınızı Çocuklara Özel olarak işaretlemek istiyor musunuz?
Yasal açıdan, konumunuzdan bağımsız olarak Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası (COPPA) ve/veya diğer yasalara uymanız gerekir. Videolarınızın Çocuklara Özel olup olmadığı konusunda bizi bilgilendirmeniz gerekir.

-> Evet, bu kanalı çocuklara özel olarak ayarla. Yüklediğim videoların tamamı çocuklara özel.Çocuklara Özel kanallarda kişiselleştirilmiş reklamlar ve bildirimler gibi özellikler kullanılamaz. Çocuklara özel olarak ayarlanmış videoların, diğer çocuk videolarının yanında önerilme olasılığı daha yüksektir.

-> Hayır, bu kanalı çocuklara özel olarak ayarlama. Yüklediğim videoların hiçbiri çocuklara özel değil.
-> Bu ayarı her video için özel olarak incelemek istiyorum.

Seçenekleri mevcut. Siz geçtiniz mi? Ben bugün uyarıyı görünce evet şıkkını işaretleyip katıldım.

Youtube kids'e geçen varsa Artı/Eksi değişen bir şey oldu mu kanal hitinde veya gelirinde?