Bunlarla bugün fena uğraştık... Sıcağı sıcağına olayı anlatayım
Bu zarflardan bugün benim de elime geçti.
Daha doğrusu iki dakika kırtasiye için dükkandan ayrıldım. Geldiğimde kasanın yanında bir kadının ayrılmak üzere olduğunu gördüm. Zarf bırakmış yeni elemana, parasını almış gidiyordu.
Zarfa biraz göz atınca sahte olduğu zaten hemen belli oldu zaten.
Ama yine de 2dk lık hızlı bir kontrol ile doğruluğuna baktım.
googleisletmem.com diye bir adresi Google.com'a yönlendirmişler. Hosting'i "alastyr hosting" firmasından almışlar. İzmir kökenli firma.
Neyse kıza durumu açıkladım, ; "Ben Ankara'dan yeni geldim bugün işe başladım" dedi. Biz de muhatabını aradık. Aradığımız adam önce kibardı. Sonra kabadayıya bağladı.
Tabi ürkmemesi için beyefendi moduna aldım. Bir şekilde kendi geldi. Zaten Polis'e haber vermiştim. Gelmesinin üzerine de polis de geldi.
Ufak bir tartaklama dışındaki şeylere zaman kalmadı anlayacağınız.
Adam o kadar rahat ki hiç çekindiği bir şey yok. İlk önce olayın ************** olmadığı konusunda ısrarlıydı. Biraz bastırınca abi ben kargo firmasıyım ben nereden bilebilirim moduna aldı.
Özetle polis geldi, gbt yaptılar, adamın bi ton sabıkası çıktı. Benim dükkanı bırakıp gitmem gerektiğini söylediler. İfade falan alınacakmış.
dedim "memur bey adam bariz *********** beni en azından şimdilik götürmeden çözemez misiniz? Hani siz adamı alın çıkışta geleyim ifade vereyim.".
Neyse işte gitmedim, gidemedim. Poliste serbest bıraktı zaten. Tutanak tuttular sonrasında adam elini kolunu sallayarak gitti.
Elinde 680 kişilik liste var. Kime denk getirirlerse modunda devam ediyorlar.(Alsancak, İzmir)