Merhaba. Şuan mevcut sitelerimi VDS üzerinde barındırıyorum. Ancak yaşanan belirli problemlerden dolayı Dedicated Server'a geçmek istiyorum. Bu konuda pek profesiyonel olmadığım için kaliteli bir firmayla çalışmak istiyorum. ( Parayı alana kadar kaliteli gözüken firmalarla değil )
Şu anda VDS hesabımızda yaklaşık 5-6 adet e-ticaret sitesi ve 4-5 adette ufak tefek wordpress siteler bulunmakta. Toplam dosya boyutu ise 40-45 GB seviyelerinde. Bu aydan itibaren yeni e-ticaret siteleri eklenecek ve serverda sadece yoğun trafikli e-ticaret siteleri bulunacak. Yeni kiralamak istediğim veya kirala senin olsun sunucunun minimum özelliklerini aşağıdaki gibi:
Minimum 32 GB DDR3 RAM
Minimum 100 GB + Datacenter SSD ( arttırılabilmeli)
Limitsiz Trafik ve Başlangıç olarak Kara Listede olmayan 1 veya 2 Adet İP
İstediğim özellikler ortalama olarak bu şekilde. Bu özelliklere yakın bir server teklifini konu altında paylaşırsanız memnun olurum. Lütfen internet sitelerinizin adresinizi paylaşmak yerine paylaştığım teknik özelliklere yakın sunucuların fiyatlarını KDV dahil fiyatları iletirseniz memnun olurum.
1-2 aylık bir iş değildir. Uzun vadeli çalışılacaktır. Teknik bilgim az olduğu için yanlış veya eksik bir bilgi vermişsem affola..
iyi forumlar..
İyi Günler,
Sizlere 1 Dedicated birde vCloud Bulut Sunucu Teklifi iletmek isteriz. Öncelikle Dedicated teklifimiz aşağıda ki gibidir :
I7-4790K İşlemci
32 GB DDR3 Ram
2 X 120 GB SSD veya 2 x 1 TB HDD
1 Adet Ana 3 Adet Ek IP Adresi
Sınırsız Trafik
Ücretsiz Plesk Panel
VMware Esxi 6.5
330 TL / KDV Dahil / Ay
2. Teklifimiz aşağıda ki gibidir(vCloud Bulut Sunucu)
8v Core İşlemci(I9-9900K)
16 GB DDR4 Ram
200 GB NVMe SSD
1 Gbit/s Port
1 Adet Ozel IP
Windows / Linux
Anında Kurulum
Ücretsiz Panel(Plesk Web Host Edition)
Sınırsız Trafik
Anti DDoS Koruması
188 TL / KDV Dahil / Ay
Teklif olarak sunduğumuz vCloud Bulut Sunucu birçok Dedicated kapasitesi ile eşdeğer şekildedir. Disk yapısı olarak ise performanslı olduğu için daha yüksek verimlilik sağlayacaktır. Dedicated cihazlar VMware üzerine kurulmakta istediğiniz işletim sistemi ve panel kurulumu yapılarak teslim edilmektedir. Sormak istediğiniz sorularınız mevcut ise yanıtlamaktan memnuniyet duyarız.
Saygılarımızla,
Modern Cloud Hosting -
www.modernizmir.net