EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fazla yormicak basit bişeyler yapıp para kazanmak istiyorum

örneğin indirme sitesi gibi, programları bulup siteye yükleyip sürekli aylarca uğraşıp içerik ekleyip 1 yada 2,3 ay sonra emeğimin karşılığını almayı düşünüyorum.

belli bir yeteneğim yok, vasıfsızım hiç bişe bilmeyen ama araştırıp öğrenerek yapılabilcek iş fikirlerinizi bekliyorum

Site açmayı o kadar küçümsemişsiniz ki, bu görüşünüz yüzünden aslında açtığınız size tamamen zarar olarak yansıyacak size. Host + domain parası ödeyeceksiniz ve sonra kapatıp gideceksiniz.
Çünkü site açmayı bilmek için bazı şeylere hakim olmak lazım.
html, php, sql bunlardan bir nebze haberdar olmanız lazım ki en ufak bir sorunda kaz gibi yolmasınlar.
İç seo, sayfa yapısı, site içi linkleme gibi şeyleri bilmeniz gerekli ki her ay "yardım eder misiniz site hit almıyor" "yardım edin site index almıyor" gibi konular açmayın.

Fikrimi soracak olursanız araştırma yapmanızı öneririm.. Teknik konularda
değerli yorumunuz için teşekkür ederim, fakat kücük gördüğüm bişey yok aklımda dahi gecmedi fakat site acmaktan anladığım hazır wp tema kurup yönetim bölümünden içerik eklemek haliyle 2 video izleyip siteyi kurabiliyoruz , tabiki sizin dediğinizde sizin baktığınız açıdan doğru, kodlama öğrenip site yapmak zor bir süreç,