bybb35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İndirme üstüne forum sitesi kur seolu. Kendi içeriklerini konu açarak gir .
Loujine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programlara 300 kelime en az özgün içerik gir bunları sosyal hesaplarında paylaş 3 ay sonra verim almaya başlarsın.

değerli yorumun için teşekkürler hocam, sosyal medya kullanmayı sevmiyorum sosyal medyada paylaşmasam aynı verimi alırmıyım

Ersinco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, seo ve alt yapı olmadan malesef 10 saatinide ayırsan bir yere gelemezsin.

Seo'dan kastım forumda ki sinyalcilerden Backlink paketi satın alman değil

Harici olarak piyasada zaten yeterinden fazlası çok site var. Her gün çöp yığınına dönmüş bir ton site açılıyor.

Birindir, birmedya temalarını kullananlarla dolu. Bu temaları alan indirme sitem var diye piyasada dolanıyor. Program indir full vs kelimeler ile google sonuçlarından 3. Sayfadan itibaren başlayabilirsin. Bu siteleri göreceksin, 5000 içerik var; günlük hit 50

Telif yiyorsun, belli içeriklerde ama işin içinde ki insanlar bu işi bilir. Hatta binlerce lira ceza ödeyen, telif davası yiyen kişiler var. PTT kuryesi dayü kapına dayanarak biranda Mahkeme kağıdı getirebilir.

Her an Domainin Tib yiyebilir, bütün biranda emeklerin çöp olabilir.

Bu tib'i kaldıracak, cebinde paran arkanda avukatın olması gerekiyor.

Aksiyon istiyorsan aç boş vaktim var ben meraklıyım dersen.

Yok ben istikrarli kararlıyım dersen Indirme Sitesini satan bir kişi ile kontak kur. Hem işi öğren hemde hazır hitli site al.

değerli yorumun için teşekkür ederim hocam, peki bu işi yapan gezginler gibi siteler nasıl yapıyor telif yiyorlarsa onlarında kapanması lazım değilmi adamlar yıllardır acıklar