Sevgi Sizinle Olsun Dostlar, herkese selamlar, sizlere bir kac sorum olucak indirme sitesi ile ilgili deneyimli ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim, Şimdiden Değerli bilgilerini paylaşan tüm dostlara teşekkür ederim.

Sorular
1) Seo Olmadan İndirme Siteme günde 5 6 saat program, oyun vb gibi içerikler koysam en az 3 ay bu şekilde uğraşsam bir verim alabilirmiyim, sitenin iyi yerlere gelmesi için en azında günde 1k hit alması için seo olması lazımmı ve seo olmadan nekadara hite ulaşırım tahmini, sitenin güzel yerlere gelmesi için seo uygulamam gerekiyorsa nasıl bir seo paketi uygulamam lazım ve ne kadardır.
2) film indirme, program indirme, oyun indirme vb gibi indirme işlemlerinden telif yer miyim yasal boyutu nedir, yersem ne cezası yerim, bu telifleri tamamen engelleyebilirmiyim nasıl bir önlem alabilirm, telif cezası yiyen varmı ağırmı cezalar
3) film ve dizi indirme telif yerim gibi geliyor bunları yapmasamda olur, oyun ve programdan yermiyim

4) indirme sitesi kuran deneyim edinen arkadaşlar varsa, bu işin eksilerini artılarını paylaşırsa sevinirim

tekrardan yardım eden tüm dostlara teşekkürler