Arkadaşlar bu olay cidden var benim sistemim kendi yazdığım farklı bir sistem olduğu için tam size göre anlatamayacağım ama sorun şu.
Pin to pin için: Bugün pinlettiğiniz 100 adet pini yarın tekrar pinletirseniz banlanmış olduğunu göreceksiniz.
Günlük 200 300 civarı hesabı sadece denemek için çöp ediyorum hesap başı 1k 2k 3k farklı sayılarda pin attırıp bırakıyorum 1 2 saatte, bunun saniyeyle vs hiç alakası yok dediğim gibi saatte 1k 2k attırıyorum.
Örneğin 2000 tane pin idsi girip 45 hesaptan pinleme yaptırıyoruz ayın 7sinde hepsi taş gibi.
Sonra ayın 8inde 250 hesapta aynı 2000 pin idsini girip aynı işlemi yapıyoruz bu defa hepsi patlıyor 250de açık kalan 15 hesap oluyor.
Hesabın açılma tarihi, saniye aralığı vs. hiç önemli değil benim testlerimde. 1. gün atabildiğiniz kadar pin atın 5 10 bin 2. güne sarkıtmayın 5 6 saatte pinlemeyi basıp sonra durdurmak o hesabı yatışa geçirmek gerekiyor.
Aynı ayarlarda ve aynı anda başlatılıp birkaç saatte pinletilip durdurulmuş hesaplar 2. gün kontrol ettiğimizde halen sorunsuz oluyor ama durdurulmadan pin atmaya devam eden hesaplar patlamış oluyor.

Wp automatic vb. sistemler kullanıyorsanız dediklerimin size pek yararı olmaz yeni bir sistemin geliştirilmesi gerekiyor spame takılmadan seri pinlemeyi çözebilmek vs.. yüzlerce detay ve aylarca gece gündüz emek.