ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana destek ya da motivasyon amaçlı çok güzel felan yazmışlar videoların altına, sakın bunlara aldanma, birkaç videonu sardırark izledim çoğunluk sade görüntü ve müzik bu yanlış kendini ve özellikle sesini daha fazla göstermelisin
her şeye rağmen önemli olan niyet ve başlangıç bunlar güzel çekimler zamanla tecrübe edindikçe oturur devam et kardeş
bu arada şu kız çok iyi yapıyor demek istediğim şeyi ilham almak için göz atabilirsim =>"eva zu back"
Öncelikle şunu yazayım yakın çevremdeki herkesten olumsuz gördükleri noktaları paylaşmalarını rica ederim ki istediğim de budur gelişmek için. Yorumunuzdaki kendini ve özellikle sesini daha fazla göstermelisin kısmında %100 aynı fikirdeyim genelde gelen feedbackler bu şekilde ve buna dikkat ediyorum. Vlog çekmediğim için kendimin toplam çekim içindeki payını optimum oranda tutmaya çalışacağım bu da zamanla oturacaktır.

Şimdi diğer kısma gelelim;
çoğunluk sade görüntü ve müzik bu yanlış Öncelikle aksiyon filmi çekmiyorum ya da film çekmiyorum sade görüntüden ve uygun müzikten başka ne olması gerekiyor ki zaten.

Gelelim son kısma;
İlham almak için önerdiğiniz kızın videosu aşağıda. Vlog çekmiş ve üzgünüm ki bu kızdan ilham alacağım hiçbir nokta yok ne teknik ne temel açıdan. Ne kamera açıları, ne montajı, ne kurgusu, ne çekim tekniği.. Almış kemarayı bodozlama çekim yapmış. Bu kızla benim yaptığım işi karşılaştırmak elma ile armut karşılaştırmasından öte gitmez ne yazık ki.

https://www.youtube.com/watch?v=U5drS2lCEy0