Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ipboard'u bilmeyen arkadaşlar hemen Xenforo demiş fakat kime göre neye göre? Seo ve güvenlik aynı şekilde kime göre neye göre? Bilmeyen yorum yapmasın yahu.

2015'ten beri sitemizde ipboard kullanıyoruz, şu güne kadar bir tane sorun yaşamadık. Aylık 400 bin görüntülenme alıyoruz ve ilgili kelimelerde 2 yıldır bir tane sıra düşüşü yaşanmadı. Güvenlik/seo açısından oldukça başarılı ve sürekli güncel bir forum yazılımı. Hızı da aynı şekilde sorunsuz. Saçma sapan bir sunucuya atıp optimize etmezsen her yazılım yavaş kalır. Xenforo ile Ipboard frontend özellikleri açısından birbirine çok yakın. Burada asıl kıstas tema olacaktır. Ipboard'da tema seçeneği az. Tema dışında Xenforo ve Ipboard çoğu yönden benzer ve başarılı yazılımlar.
ben xenforo dedim bir çok kez 2014 ten beri hacktivist forum işletiyorum kendimden örnek verebilirim ek olarak deneyimlerim var güvenlik konusunda en basiti veritabanı bile düşünülmüş bugün server bypassta bile veritabanından girmek mümkün değil örnek olarak veritabanı silip yeni veri tabanı aktararak giriş yapabilmiştim xenforoda bir çok önlem ve farklılık var insanları eleştirmeden önce bi larinizi tartın kime göre neye göre ipb ve xenforo seo ve güvenlikte benziyor ?

dipnot : kullanmadığım forum yazılımı yok test için hepsini denedim