bilimio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle özür dilerim zannımdan dolayı, başıma gelen olayın özeti şu şekilde;
Sizin reklam konusuna 18-10-2019 da PMistedikten günler sonra Whatsapp'tan bana mesaj geldi, bende sonra vereceğim diye söyledim. 2-11-19 tarihinde enparadan Serkan Karagöz adına 30 TL para gönderdim. O gün 16 dk yayınlayıp yayından kaldırdılar reklama girdi diye. Başlık WhatsApp Gruplarda Sanal Numara kullanan kişi mesaj ise Muhtemelen gerçek numarasını kimseciklere vermek istemeyen kişidir. Numarasını da sanalonay.com veya türevlerinden almıştır şeklinde bir entry idi. Yarın tekrar yayınlayacağız dediler. Bende bütün bu konuşmaları sanal Whatsapp'ımdan yaptım, akşama sanal whatsapp ım kapandı. Numarasını da kaydetmemiştim. Enpara dan tekrar cüzi bir miktar para gönderdim açıklama kısmına da gerçek telimi verdim ki arasın veya mesaj atsın diye. Ne arayan var ne de soran var. Ben sizin ilandan sonra bana ulaşılınca siz zannedip o gün reklam vermiştim. Muhtemelen başkası sizin ilanı görüp bana ulaşmış. Adam zaten dönmüyor. Tekrar kusura bakmayın.
anladım hocam. rica ederim. özetle konunun benimle ilgisi yok. karıştırmışsınız.