Merhaba uzun uğraşlar sonu deneme yanılma yaparak pinterestin neden ve nasıl shadow ban attığını %90 kısım olarak çözmüş bulunmaktayım.
Şuan için sizlere ufak bir İPUCU bilgi vereyim yeni açılan hesaplarda neden çabuk shadow ban yiyoruz veya pin atmaya başladıktan sonra belirli bir sayıya geldikten sonra ban yiyoruz bunun sebebi yeni açılan hesaplarda veya hiç kullanılmamış hesaplarda belirli bir süre robot izlenimi yani pinterestin geliştirdiği kontrol algoritmasına takılıyoruz. peki bu algoritma nedir her hareketlerinizi inceleyip yaptığınız aramalara göre ve pinlediğiniz içerik ile eşleştirme tarama yapmakta daha öncede forumda bir çok kişinin bu olayı fark ettiği ama anlayamadığı çözülemedi bir şeyler var ortada orjinal içerikler pinterestin eşleştirme yapay zekasına takılıyor ve bu içerikler bazen o kişinin orijinal linkine pinleme yapılabiliyor veya pinterestin spam önlemek tespit algoritmasına takılıp pintereste bildirimde bulunuyor ve paylaşılan o içerik ile alakalı tarama yapılıyor ve genel olarak o içeriği paylaşan herkese bu shadow ban veya hesap kapatılması yansıyor. En azından benim düşüncelerim bulgularım budur. ve geliştirmiş olduğum daha doğrusu denediğim yöntem sayesinde bu yöntemi keşfettim. pinterest bu yöntemi ne kadar sürede anlar fixler pek bilgim olmasada belirli bir süre bu şekilde pinlemeye devam edeceğim. son testlerini denemelerinide yaptıktan sonra emin olduktan sonra forum içerisinde sadece Belirli Sayıda satışını sunacağım ve kullanmış olduğum yöntemi satın alan kişiler tarafından ücretli veya ücretsiz dağıtımında o kişi hakkında şikayette bulanacağım forum içi. Şuan için yazacaklarım bu kadardır takipte kalın. son denemeleride yaptıktan sonra bu konu üzerinde paylaşım yapacağım fazla yorgun olduğumdan bazı anlatım sorunları olmuş olabilir. Herkese Bol Kazançlar Dilerim
Yaklaşık olarak bir kaç hesabımı test ediyorum 24-25 gün süre ile pinlediğim görseller pinterestte bulunmuyor. Dediğiniz gibi bir izleme var. 2 hesabım artık full pinleme yapıyor ve 3 aydır bir sıkıntı çıkmadı. İlk ayı geçene kadar problem yok ondan sonra report edilmezseniz yol temiz