GiacomoVoli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borcunuz olmasın hocam o skor ondan öyle . Borç yoksa yüksek çıkar gayet iyi.

Hocam yerel birinden alalım almasına da otomatik araç istiyorum. bir de 300 liraya kadar fiyatı düşürdüm 3 günlük bir araç için. Dışarıda 150+ dan 3 gün + benzin dersek hocam benim 500 liralık olanım 700-800e patlar yerel diye eski araca bineriz bir de.
İşin açığı çokta umrumda değil hocam isterlerse sıfıra da dayayabilirler kredi yada kredi kartı kullanmıyorum. Kredi kullanmam gereken bir ortam doğabilir belki hayat ama bu faizlerle bu ekonomide zaten o işe giren çok büyük hata eder.. Borçlu olmaya gelince mevduat hesabından başka zaten finansal kurumlarla ilişiğim yok.. Ama zaten findeksin neyi nasıl yaptığı konusunda da %100 bir şeffaflık yok ortada.. Finansal kurumlara borcun yok ama mesela turkcelle borcun vardır avukatlık olur taksitlendirirsin vs o gibi şeyleri sallamıyor diye biliyorum ama burası Türkiye belli olmaz..

Arabaya gelince hocam ne kiralamayı düşünüyorsun bilmiyorum ama clio gibi gayet makul segmentine göre yeterince de konforlu bir araç gayet rahatlıkla kiralayabilirsin.. Ha o büyük firmalarda son model BMW de vardır tabi onlara gözünü diktiysen başka