sende chevrolet vardı sanırsam.
tamirci değilim ama anlarım sıkıntıyı konuya detaylı yazarsan yardımcı olmaya çalışayım
Hafızana hayran kaldım hocam

evet chevrolet var. Sorun şu.
Araçta sıralı sistem var önce benzinde bir süre sonra gaza geçerek çalışıyor. Sabahları ilk bindiğimde 5-10 marş yaparak anca çalışıyor araba. Kapat aç, kapat aç şeklinde kontağı 5-10 kere çeviriyorum öyle çalışıyor.
çalıştıktan sonra 100 metre gidiyim istop edeyim tekrar çalıştırmak istediğimde tek marşta çalışıyor sorun yok sadece sabahları yada öğlen fark etmez ilk çalıştırdığım an bunu yapıyor.
Benzinde giderken 3 bin devri geçmiyor araba boğulacak gibi oluyor gaza yüklenince boşta devir yükseliyor öyle gidiyor. tapa gaz yaptığımda 2-3 bin devire geldiğinde benzin yemiyor devir yükselmiyor. Boşta sorun yok. Boşa aldığımda tapa gaz yapıyım son devre kadar yükseliyor. Bu sorunu ise gazda yapmıyor gaza geçince arabanın gidişinde bir sorun yok son devre kadar çıkıyor araba.
Arabadan inerken düğmeden benzine alıyorum 1-2 gaza basıyorum istop ediyorum araba benzinde kalıyor sabah kalktığımda tek marşta çalışıyor ama gazda bırakırsam çalışmıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Kimisi enjeksiyonlardan dedi würtün enjeksiyon temizleyicisinden denedim sorun düzelmedi. Kimisi benzin pompasından diyor. Kimisi gazcıya git diyor. Herkes bir yere yönlendiriyor tamircileri de biliyoruz buldun mu affetmiyorlar sorunun doğru kaynağını bulup onun ustasına gitmeyi düşünüyorum