[/COLOR]
Aferim sana, peygamberine, dinine hakaret içeren dizi,filmlerdede TV kanallarını ara olur mu? Kaderi inkar eden, H.Z Mehdi'nin geleceğini inkar eden ve bin bir türlü mahlukatlari çıkaran kanallarıda aramayı unutma bu performansını ordada göster olur mu?, Çocuklarımızın ahlakını bozan dizi, filmlerde, türlü sevisme sahnelerinide şikayet etmeyi unutma olur mu?
çocucuğumun ahlakını bozacak dizi yada filmi televizyonumda açmam dünya kadar çocuk kontrolü uygulaması var artık televizyonlarda zaten dozunu kaçıranı rütük an ve an takip ediyor, kimse inanmak zorunda değil milyarlarca insan dünya kadar din var hepsine saygım var benim dinime laf atarsa o durumda onuda şikayer ederim kaç kere ettim de bildirdim sayfalarda paylaşıp toplu şikayet ettirdim. dinime hakaret edecek bir dizi varsa zaten kapatılır ama dizide hoşunuza gitmeyen sahneler var ise kanal menüsünden siliniz bir daha o kanalı görmeyiniz atv var ahaber var aspor var bu kanallar işinizi görür. ben sizin ne demek istediğinizi anladım tartışmaya uzatmaya gerek yok aynı hassasiyeti dinime laf edenede yaptım hatta daha fazlasını yaptım atatürkte hassas noktam hepsi bu. çocuğuna bira içiren anne vardı 2 yıl önce bizzat 2-3 yere şikayet edip görüntüleri silmesine ragmen ceza aldırdım mahkeme süreci devamlı mail olarak bana bildirildi. sadece atatürk için değil diğer konularda da elimden geleni yapıyorum. mesaj atışmasının sonu gelmez uzatmanın anlamı yok sağlıcakla kalın.