3568 sayılı kanuna aykırı işler yapıyor. Öyle kolay olsaydı bu işler herkes yapardı değil mi? Reklam yasağı var, haksız rekabet var, mesleki sorumluluk var.

Mesela soruyorum. Mükellef denen şirket sizinle aracılık ve sorumluluk sözleşmesi yaptı mı? Yarın çok büyük bir hata yapıldı. Kime hesap soracaksınız. Sizin adınıza işlem yapıldı vs. mükellef denen site kim. Adı sanı yok. 3 kuruş az ücret vereyim diye bu "ÇİFTLİK BANK" tarzı şirketlere kanmayın. Farkında mısınız? hep ucuzluğu ön planda. En ufak bir hatada en az üç sıfırlı cezalar geliyor. Sorumluluk kimde olacak?

Şunu da ekleyeyim dedim. 4 yıl sonra bir inceleme geldi. Hiç kapatan (ölüm, sağlık sorunları vs. istisna) Mali Müşavir gördünüz mü? 4 yıl sonra gider hesap sorarsınız. Ama bu firma der ki biz 2 yıl önce xx kişiden yy kişiye verdik defterlerinizi o yüzden yeni Mali Müşavir yardımcı olamaz. Kusura bakmayın ama bişey olmaz gidin vergi memurlarına karşı kendiniz çözersiniz kolay o işler. DERLER ve o zaman yana yana şöyle kafanızı kaldırır Mali Müşavir meslektaşlarıma gidersiniz. Merak etmeyin bir çay içersiniz size yine yardımcı olurlar...

dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kullanıyorum hocam yaklaşık 4 aydır. Neye istinaden bulaşmayın dediniz?

Sanal ofiste kullanıyorum ben. Her ay 306 TL ödüyorum mukellef.co 'ya.
Dışardan aynı hizmeti aldığınızı varsayalım;

Min. Muhasebe ücreti: 150 TL
Sanal Ofis: 150 TL
Paraşüt + 100 E-Fatura: 90-100 TL civarı

Aşağı yukarı 50-100 tl fark olur arada.