caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğim içeriğin masum çocuk dondurması tarzında, yaz sıcağından bunaldık tarzında reklamlar olmadığını anladığınızı gayet iyi biliyorum.

Nasıl ki ana akım medyada araba vs. satışlarında arabaların etrafına kadınlar serpiştirilerek bakın bu kadınlar bu arabalardan hoşlanıyor, bu arabayı almalısınız mantığı göze sokuluyorsa dondurmada da benzeri şeyler oluyor...

Ha dondurmayı çekici bir kadına yedirtip katır kutur sesler çıkartmışsın, ha çikolata reklamında çıplak kaslı erkekler oynatmışsın, yiyeceğe mi reklam yapıyorsunuz fiziğe mi?

Bende dondurma reklamlarıyla bu yaşa geldim, tonla dondurma reklamı gördüm, bir tarafta masum olup, çoluk çocuk oynatıp, ay çok top oynadık yorulduk bi dondurma alalım, ay yaz sıcağından bunaldık bir dondurma alalım, aman sevgilimle piştik bitane kendime alayım bi tane ona beleş gelsin tarzı masum reklamlar varken, öteki tarafta farklı şeylerin olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.

Ayrıca biz burda birer bireyiz, rtük ise yüzlerce kişiden oluşan bir kurum.
Demekki bir şey var ki gözlerine batmış. İncelenip ne olduğu söylenecektir zaten.

Ayrıca sizin ve benim ve bu forumdaki çoğu insanın televizyon izlemediği göz önüne alınırsa, bırakın da çoluk çocuk televizyon izleyen kesim bu reklamları görmesin, zararı nedir?
Değerli hocam bir örnek ver dedim.
Yani bir erkeğin bakınca tahrik olacağı, aklına müstehcen şeyler gelecek bir dondurma reklamı göstermeni istiyorum.
Ben rastlamadığım için örnek göstermeni istiyorum.