mukellef.co nedir bilmiyorum ama bünyesinde bir mali müşavir olmadan bu fiyatlara nasıl yapıyorlar bu işi ilginç. Bahsi geçen kontürün fiyatı 60-100 tl arası. Üstüne ön muhasebe programı ve sanal ofis veriyorlar. Birde muhasebe hizmeti. Normal şartlarda küçük bir şahıs işletmesinin muhasebe ücreti 150-250 arasıdır. Mümkün değil bu fiyatlara sağlıklı hizmet vermeleri.
Edit: Fiyata sanal ofis dahil değilmiş. Yinede makul değil.
Edit2: Evrakları muhasebe getir götür içinde aylık 60 tl ücret alıyorlarmış.
Üstadım mukellefco nedir söyliyim, internete 200 liraya şirketinizi kurun diye yüklü miktarda adwords çıkan, müşavirlik yanında meslek yasamıza göre yasak olmasına rağmen fatura kontörü satışı gibi başka yan hizmetler veren bir kurum. Turmob güya inceliyor daha sonuçlanacak... Ayda 3000 tane fatura kesen limited şirket mukellefime neredeyse yarı fiyatına ( nasıl oluyorsa) müşavirlik hizmeti teklif etmiş. ( ekstralardan hiç bahsetmiyorlar. ) Müşavirinizi de bizim sistemimize ekleyin demişler. Telefonla katılmayacağımı, sistemi onaylamadığımı bildirdim. Daha sonra öğrendim katılım şartları ise şu, 2 ortaklı limited şirket müşavirlik firması olacak, 2 ortağın en az 5 yıl aktif ruhsatı olacak vs. daha sonra incelenecek... Hangi beş yıllık müşavir sizden bu şekilde şirket bekler... Ben yeni meslektaşlara belki bir iş kapısı olur diye ümitlenmiştim o da yalanmış... Türkiye ' de bu şartları sağlayan kaç müşavir vardır sizce o sisteme kayıt olacak