Eee adamlar haklı, hiç dondurma reklamı izliyor musunuz? kadın mı satıyorlar dondurma mı belli değil.
Şöyle yaklaşabilirsiniz konuya, diziler filmler bitti bu mu kaldı diyebilirsiniz, haklısınız ama dizi&filmlere ceza gelmiyor diye buna da mı gelmesin, o olmuyorsa bari bunu düzeltsinler, kötünün iyisi ama hiç olmamasından iyidir.
Şurada Türkiye'de yayınlanan ve "kadın mı satılıyor dondurmamı belli değil" tanımınıza uyan bir reklam gösterebilir misiniz?
Merak ediyorum. Dondurma yalamak çok müstehcen bir şey mi?
Dondurma satışını toptan yasaklasınlar. Allah muhafaza genç bir kız sokakta dondurma yiyerek tüm erkekleri günaha sokar alimallah...
Bunun bir adım ötesi diş macunu reklamlarının yasaklanması olabilir. Malum reklamda bir kadın ağzına diş fırçası sokuyor. Akla neler gelir neler. Aşırı müstehcen...
10 sene önce en büyük 3 dondurma markasından birinin reklam filminde çalıştım.
Filmi çeken prodüksiyon şirketi çocukluk arkadaşımın şirketiydi.
Çekilen filmde bir kız var bir oğlan var, kız ofiste bunalıyor oğlan sokakta bunalıyor, akşam bir partide bir araya geliyorlar tanışıp karşılıklı birer dondurma yiyorlar.
Hikaye böyleydi. Film çekildi ve montajlandı, firmaya sunuldu.
Ama film bittikten sonra firma gayet sıradan giyinen bir oğlanla bir kızın kalabalık bir ortamda karşılıklı dondurma yemesini müstehcen buldu.
Oğlan filmden komple çıkarıldı. Kızın bir akşam partiye gidip kendi başına dondurma yediği bir film haline geldi. )))
Maalesef ülkede öyle pırlanta gibi kafalar var ki, dondurmadan bile tahrik olabiliyor.