Clareno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin söylediğiniz olaylar birbirinden çok bağımsız yanlış kavramışsınız durumu telefon onayına düşecek hesap düşer kurtarma maili olmasıyla alakalı bir durum değil bu kurtarma maili sizin söylediğiniz durumda yani hesaba farklı bir cihaz ile giriş yaptığınızda yabancı bir ip kullandığınızda hesaba girerken Google sizden güvenlik aşamalarını tamamlamanızı ister varsa tel no kurtarma mail adresi yoksa da hesabın size ait olduğunu kanıtlayacak bilgiler açılış tarihi vs.

Ben Google ile ilgileniyorum sınırsız sayıda da mail açımı yapabiliyorum fakat her kim olursa olsun bu tür şeyleri kolay kolay söylemez veya satışını yapmaz çünkü zaten güzel para kazandırıyor yani demem şu ki eğer böyle bir taktik almaya kalkacaksanız dikkatli olmanızda fayda var.
teşekkür ederim o zaman benim taktiğim sağlam, kurtarma postası vs. girmiyorum direk hesap açabiliyorum onaya vs. düşmeden, o zaman hesabı alan kişi sorumlu oluyor. Ben bi arkadaşa 50 adet sattım 50 sinede aynı ip gizli sekmeden girmiş ilk 5 harici mobil onaya düştü. Bende iade sağladım bu işi bilmiyorum dedim. Ben oluşturuyorum hesabı cihazdan, farklı ip farklı cihazdan girince tak giriyor hesaba. Ve yazılım ile bunu bota dönüştürdüm.