Merhaba arkadaşlar. 2017 de Turkcell'den Huawei cihaz almışsınız ödememişsiniz diye bi hukuk bürosundan telefon aldım. Almadığıma eminim. Edevlete bakın diyor. Bakıyorum orda dosya yok. Çarşamba haciz yapılacak diyor. Aradım tekrar edevlette dosya yok dedim. Kredi risk analizi yazın öyle de bakın diyor. Oraya da bakıyorum "sistem çalışmıyor" gibi bir uyarı veriyor.

Benim adıma başkası aldı siye varsaysam bile eedevlett icra dosyası niye görünmüyor. Görünmeme ihtimali var mı? Başına gelen var mı?

GÜNCELLEME

Daha önce ödediğime dair kanıtlarıyla itiraz ettiğim dosya arşive kalkmış. İcra dairesi de dosya arşivde şuanda diyor. Elimde işlemde dosya yok diyor. Ama hukuk bürosu da en geç yarın sabah 10da öde yoksa çarşamba evine haciz gelecek diyor. Bana süre ver diyorum veremem elimde değil diyor.

Elinde olmayan bir durum için işlemde olmayan bir dosya için bana haciz yollayacakmış. Beni dolandırmaya çalıştığı iyice ortada. Kadın yanlız mı yaşıyorsun, borç al, kredi kartı bul gibi şeyler dedi. Neyse artık inada bindi iş. Yarın sabah suç duyurusunda bulunacağım.