conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Konunun D-Smart ile ilgili olduğunu zannetmiyorum. Modem'iniz üzerinden NAT yapmanız lazım. Dış port önemli değil herhangi bir port üzerinden çalıştırabilirsiniz.

Yani yapacağınız işlem Global IP'nizin destination portunu, local bir destination porta yönlendirmek.



Lokal IP : NAS'ın localde aldığı IP adresi (Genelde 192.168.xxx.xxx)
Lokal Başlangıç Portu (5555)
Lokal Bitiş Portu (5555)
Harici IP (Dış tarafta kullandığınız IP'dir. 0.0.0.0 olarak bırakmanız veya IP Bul sitelerinden dış IP'nizi tespit ederek yazmanız gerekli.)
Harici Başlangıç Portu (5555)
Harici Bitiş Portu (5555)
Protokol (TCP veya TCP&UDP Seçebilirsiniz)
Etkin(Açık)
Hocam evet bu yönlendirmeleri yaptım. Zaten iş yerimde de kameralar için yapmıştım. Burada değil sorun.
Portlar aktif olmuyor.

Profesor112 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Portların açık olup olmadığını kontrol ettiniz mi hocam? Dilerseniz teamviewer bilgisi paylaşın bi bakayım.
tracert ile bağlantıyı izledim. Portlar kapalı. Portları windows güvenlik duvarından da açtım ama faydası olmadı.

theykk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki nas server disardan baglanti kabul ediyor mu ?
Nas server dışarıdan girişi kabul ediyor. Her server gibi bağlantı izni var. Siz kapatmadığınız sürece var. Kapalı değil.