Adamdaki kafa yapısına bak ya. İslamiyet hoşgörü dini ama adamdaki kafa herkes benim gibi olsun. Herkes sadece benim düşüncelerimi barındırsın. Herkes aşırı Müslüman olsun, olmayan da aşırı Müslüman gibi yaşasın.

Gelip burada şov yapıyor ama gidip Hristiyan icadı Google üzerinden para kazanmaya çalışıyor. Üstüne üstlük kendi 1 kazanırken o düşman bellediği insanlara 2 kazandırdığını farkında değil. Audi mi Citroën mi alsam diye konu açar. Sanırım bu arabalar Müslüman ülkelerde üretilen Müslüman firmalar ben bilmiyorum. Hasta olur o düşman bellediği insanların ürettiği ilaçları kullanır.

Sana bir öneri, hoşgörüye inan. İnanmamak, reddetmek hakaret değildir. Bu reddeden kişi ile vicdanı arasındadır. Eğer biri gelip direkt küfür ederse emin ol senin kadar bende sinirlenir ve elimden geleni yaparım.

Son bir önerim var sana. Eminim yapmışsındır zaten bu önerimi kesinlikle eminim. Ama yine de yapmadıysan diye belirtmek isterim. Bir kere Arapça değil Türkçe anlayarak oku Kuran'ı. Belki bazı insanların seni yanlış yönlendirdiğini fark edersin. Belki doğru bildiğin yanlışlar çıkar.

Mesajı alıntılamadım bilerek. Zaten takip ediyorsundur. İkili tartışmak istemiyorum ama düşünce tarzını 1000 li yıllardan çıkarıp günümüze gelmen en büyük temennim. Ayrıca forumdan engelliyorum. Yanlışlıkla yarın birgün karşıma çıkmanı istemiyorum.