Önce alttaki fotoğrafta görünen haç işareti gibi bişey oldu sol elimde. Doktora gittim gençsin ayakkabı boyasıyla kendin dövme yapmaya çalıştın dimi falan dedi. İğneyle batırıp çıkarınca mı ne olabiliyormuş. Yeni yeni yatay çizgi siliniyor gibi ünlem şeklini alıyor sanırım. Sonra üstteki fotoğraftaki gibi oldu sol el parmaklarım. Yine cildiyeye gittim elin yandı mı dedi. Bişey sıktı birkaç gün sonra o yara olan yerler tamamen koptu içi gözüküyodu resmen kırmızı kırmızı. Sonra yine böyle oldu. Bunlardan yaklaşık 2 ay sonra dedem öldü, babam 1 kez ağır bi kaza geçirdi, sonra o haliyle bide trafikte kavga etti yine hastanelik oldu. Ondan da 2 ay sonra evimiz yandı. Evde yalnızdım ve sadece sol elim yandı. Yani bi felaketler zinciri oldu. Hangi birini tutsam elimde kalıyor, evin yanma sebebini de bulamadılar itfaiye keşife falan geldi bulamadılar. Faili meçhul kaldı, evde yalnız olduğum için benim yaktığım düşünülüyor. Hacıya hocaya gittik sana yaktırmışlar falan dedi. Yangında çelik kapının içindeki plastikler yandığı için kapı açılmıyormuş bende evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum falan orası baya uzun hikaye. Velhasıl böyle yani anlatmak istedim. Önce haç işareti olması, sonra parmakların durup dururken yanık izi gibi olması ve sonra da aynı yerlerin gerçekten yanması cidden çok ilginç.
Dikkat edin kendinize.