Hocam bizim millet cahil cahil gercekten boyle cahil arastirmayan sormayan bir millet yok,ben kücükken cevremdeki insanlar arkadaslarım Ataturk'ten nefret ederdi islam düşmanı abdestsiz geziyordur sigara ickisi var diye ama öyle birşey yok abdestli icki icmeyenler cumaya gidenler tarafindan yönetiliyoruz ama millet aç issizlikten insanlar intihar ediyor Ataturk 'un tırnağı olamazlar ama bizim insanlarda tarafsiz düsünce yok gecen ******.com'da bi konu açmıstım kürt kardeslerimiz ile ilgili yemediğim linc kalmadı yani her iki taraftada var yobaz insanlar bu yüzden bu haldeyiz cok mu zor ya saygı duymak sevmekten daha mı kolay nefret etmek iclerini kin bürümüş hepsinin seriat diye ölenlere seriatı getirsen ilk onların kafaları uçar ,onlar cumaya gider ama kul hakkı yerler vb.bunun gibi söylenecek cok sey var ama gerçekten birlik olmak zor değil ben bu ülkeninde tum insan gibi insanlara da kardes gibi davranmaya hazırım Allah bunu emreder kimseyi üzmeyin kırmayın islamiyeti kisilerden değil Kuran-ı kerim den öğrenselerdi böyle olmazdı.