Konfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce terbiyeli olmayı olmayı öğren, üslubuna dikkat et, senin seviyenden sana gerektiği gibi konuşmayacağım şu anlık. Atatürk'e sahip çıktığınız kadar dinimize sahip ciksaydik dedim bu neden zoruna gidiyor senin?
Evet benim zoruma gidiyor, müslümanın dininden daha çok Atatürk'ü sevmesi. Fikir özgürlüğü adı altında dinine her türlü hakaret olacak ama Atatürk'e yapılınca sesi çıkmayanların sesi çıkacak. Senin Ataların, Osmanlı padişahları olmasaydı sen bugün olmazdin belkide. Belki dedelerin bir süngüyle, kılıçla katledilmiş olurdu zürriyetiniz kurutulmuş olurdu. Şimdi Atatürk diye kimseyle tartışmak istemiyorum. Artık yoruldum ve gerçekten çok gereksiz. Şunu buraya yazana kadar 2 sayfa kuran okusaydim. Yada fizik okusaydim, matematik okusaydim.

H.z Mehdi aleyhisselamin gelişini inkar eden Mustafa Karataş, illa meme ucu aramanıza gerek yok, öpüşmek ve devamlı erkek ve kadinlari flört etmeye zinaya teşvik eden yayınlar yapmak yetmiyor size sanırım? Dini konuları alay edici unsurlar içeren bir sürü film ve dizi yayınlandı onlarında listesini dokeyim isterseniz?

İlgi ve alaka olursa yada hassasiyet o zaman görmek mümkün oluyor kardeşim.
Sen kökenimizin müslümanlık olduğunu mu sanıyorsun cidden?
Biraz git tarih oku.
Türklerin gerçek dinini öğren. Araplardan dini nasıl getirdiğimizi oku.

Ayrıca müslüman falan değilim.
Kuran'ı okuyup müslümanlığı terkettim.