Mustafa Kemal Düşmanlığını aslın'da yaptırtanlar (!! sözde !!) kemalistler neden dersen üstadım. Her seferin'de Mustafa Kemal'in adını kullanarak islama saldırıyorlar haliyle müslümanlar'da (yanlış) karşı reaksiyon olarak bunları yapıyorlar. Aslında burada Mustafa Kemal Atatürk'ün tek tasvif etmediğim sözü " Bizim prensiplerimiz, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz. "
Orjinal konuşma metni:
https://www.tbmm.gov.tr/tarihce/atat...usma/5d3yy.htm

He birde ben genelde kişlere isimleri ile hitap ederim bu sözde kemalistler onun içinde kızıyorlar

minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dinsizdi, camileri yıktı, kuranları yaktı, içki içti, sigara içti, milletin kızlarına sarktı, osmanlıyı çökertti, din düşmanı arap harflerini unutturdu ecnebi diline geçirdi, örtünmeyi yasakladı kızlara okuma öğretti, halkı bilgilendirdi. Sayayım mı? Türkiyeyi kurduğu için düşmanlar.
üstadım aslında bu söylenenleri çoğunu yapan ismet inönüy'dü Mustafa Kemal biraz daha yaşasaydı ülke baya baya gelişecekti aslında.