çocuğun suçu yok, anasını babasını dövün
Dinle bu ülkenin kurucusunu bir tutacak kafaya nasıl ulaştın?
Elma ile Armutu ayırt edecek kafayı sana nasıl empoze edebiliriz?
Senin dinin Arabistan topraklarında yeşermiş, orada büyümüştür. Atatürk dediğin kişi bu ülkeyi köle olmaktan (Afrika, Irak, Suriye gibi) olmaktan kurtarmıştır.
Atatürk olmasaydı bugün sen ayda 100 lira maaşa kölelik ediyor olacaktın, İngiliz çocuğun daha iyi yaşaması için.
Yani müslüman olarak bir hristiyan çocuğuna kölelik edecektin. (Hatta müslüman bile olamayacaktın)
Dua et -ki senin sevmediğin adam seni bu durumdan kurtarmış.
Daha da örnek istersen; Cezayir'e, Libya'ya bakarsan Fransız tohumlarını görürsün.
Atatürk bu ülkeyi dinini, hayatını özgürce yaşa diye kurtarmaya çalışırken, o dönemki padişah ingilizlere yalakalık yapıyordu İstanbul vilayetinde.
Önce terbiyeli olmayı olmayı öğren, üslubuna dikkat et, senin seviyenden sana gerektiği gibi konuşmayacağım şu anlık. Atatürk'e sahip çıktığınız kadar dinimize sahip ciksaydik dedim bu neden zoruna gidiyor senin?
Evet benim zoruma gidiyor, müslümanın dininden daha çok Atatürk'ü sevmesi. Fikir özgürlüğü adı altında dinine her türlü hakaret olacak ama Atatürk'e yapılınca sesi çıkmayanların sesi çıkacak. Senin Ataların, Osmanlı padişahları olmasaydı sen bugün olmazdin belkide. Belki dedelerin bir süngüyle, kılıçla katledilmiş olurdu zürriyetiniz kurutulmuş olurdu. Şimdi Atatürk diye kimseyle tartışmak istemiyorum. Artık yoruldum ve gerçekten çok gereksiz. Şunu buraya yazana kadar 2 sayfa kuran okusaydim. Yada fizik okusaydim, matematik okusaydim.
Atatürk'ü eleştirmek ile Atatürk'e küfretmek aynı şey değildir. Kaderi inkar etmek ile Tanrıya Peygambere küfretmek aynı şey değildir. Eğer televizyondan peygamberlere, tanrıya küfür edilirse o kanallar da aranır protesto edilir zaten. Hangi kanallarda Peygambere hakaret ediliyormuş? Türlü sevişme sahneleri nerede? Ben 20 senedir Türk televizyonlarında meme ucu görmedim. Siz hangi kanalları sayrediyorsunuz hangi sevişme sahnesinden bahsediyorsunuz? Hz Mehdi'nin geleceğini inkar etmek hakaret midir?
H.z Mehdi aleyhisselamin gelişini inkar eden Mustafa Karataş, illa meme ucu aramanıza gerek yok, öpüşmek ve devamlı erkek ve kadinlari flört etmeye zinaya teşvik eden yayınlar yapmak yetmiyor size sanırım? Dini konuları alay edici unsurlar içeren bir sürü film ve dizi yayınlandı onlarında listesini dokeyim isterseniz?
İlgi ve alaka olursa yada hassasiyet o zaman görmek mümkün oluyor kardeşim.