Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence de çekim açısı değişmeli, birde dış sesler çok gelmemeli diye düşünüyorum ben.
Diğer videolar için çekim açısı değiştirdik saten sabit kalmayacak, dış ses için hocam açıkcası müzik eklemeyi düşündük ama doğal olması daha iyi olur diye öyle ekledim youtube dışında videolara ses ekliyoruz açıkcası elimizde telifi bize ait müzik listesi var ama doğal olsun diye ses eklemiyoruz müzik olduğunda kişinin tarzını hitap etmesi zor ve izleyen kişiyi kaçırmamak adına sakin kalması açısından

fcsosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, video çok güzel olacakmış gibi duruyor ama bana bu video ile güzelmiş gibi gelmedi. 15 dakika çok uzun geldi, ben oturup bu videoyu 15 dakika izlemem. Muz açarken, paketi açarken oralara cut atsanız daha iyi olur. Videoda akıcılık yok. Yemek videoları böyle anlamsızca izletir ya kendini bunda o olayı yakalayamadım.
saten 22 dakika çekebildik bazı kısımları kestim diğer videolar saten ortalama 7-10 dakika arası hocam çok daha uzun olmayacak, akıcılıktan kastınız videoyu hızlandıırılmış olmadan yavaş yavaş yapılıyor vakit geçirmelik bir olay yok açıkcası ama görüşünüz için çok teşekkür ederim diğer videoları yüklendiğinde diğer sizlerle paylaşırım , umarım beğenirsiniz