Ben şu an 15 yaşındayım bu konu bu site hedefe ulaştığında kapanacak. Bu hedefe belki 2 ay sonra belki de 2 yıl sonra ulaşacağım.

1 ay önce domain alındı ve site hemen kuruldu. Site TR dilinde teknoloji haberlerini yayınlayan bir site olacak. Her şeyde şeffaf olacağım.
Sitemizin ismi teknolojikhaberler.net'dir. R10'da yardimsever bir abi basit de olsa bir logo yaptı bana teşekkür ederim.

Öncelikle siteye elimizden geldiğince ekibim ile rehber içerik gireceğiz. Alexa değerlerinde istedigimiz sayıyı yakaladığımız da rehber içerik girmeyi bırakıp haber içeriği gireceğiz ve news kaydını alacağız. Rehber içerik sitenize her zaman kalıcı hit sağlar diyebilirim. Daha sonrasında YouTube kanalı açılacak ve tipik bir teknoloji sitesi ne yapıyorsa onu yapacağız. Evet bir çok kişi teknoloji sitesi açtı ancak ben domainime güveniyorum diyebilirim. Her ay bu konuyu guncelleyecegim.

10.11.2019
Sosyal medya hesapları gerekli logo ve banner olmadığı için şimdilik acilmadi.
Corazu firması iç SEO çalışmalarıni footer'da link koymak şartı ile ücretsiz olarak yaptı.
Adsense onay hizmeti verdiğim bir abi hediye olarak 5000 organik hit yolladı umarım olumsuz bir etkisi olmaz.
1 adet makale girildi.
22 kişi siteye giriş yaptı. Bunlardan sadece 5'i organik.

18.11.2019

Gerekli logo çalışması yapılıyor.
Az da olsa makale giriliyor.
50 kişi siteye giriş sağlamış.
3 kişi tıklama yapmış ve bugünün geliri 17.43 TL gözüküyor.