blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dini rehber olarak Kuran-ı Kerim’i baz alıyorum. Kuran yanlış diyorsa o zaman başka. Müslümana cin musallat olamaz. Kuran öyle diyor.Bilimsel açıklaması da psikoz. İleri iletişimin sonu da artık paranoyak ve şizofreni. Onu da bilimsel kaynaklardan okuyabilirsiniz. Neler yaşadığınızı bilemem tabii ama zannettiğiniz şeyler cinler değildi. Bir müslüman kendisine cin musallat olduğunu zannediyorsa Kuran-ı Kerim ile çelişiyordur. Benim diyeceklerim bu kadar bu konu da artık daha fazla yazmayacağım. Dileyen dilediğine inanmakta özgür ancak bana bilmeden konuşuyorsun gibi ifadeler yazanlar da kaynak gösterirse sevinirim.
Kardeşim kaynak kurandır. Cin suresi nas suresidir.
Musallat olması denen şey onların şerri yani kötülüğüdür. Hala bana cin musallat olmaz diyorsan kurandan o ayeti göster.(okuduğun kuran ise) senle tartışamam hocam. Bilgin Google ile sınırlıysa zaten konuşmaya gerek yok.
Zannettiğimiz şey cin değildir diyorsanız bu işim dini yada psikiyatr eğitimini aldınız mı ? Yakınımızı neden ruh ve sinir doktorları tedavi edemedi ? Daha sonra nasıl olduysa zar zor hocalarla tedavi ettirdik ? Asıl cin musallat olmaz diyen kuran ile çelişiyordur. İstediğini kaynağı sunun. Başka arkadaşları bilgilendirin beni konu için alıntı yapmanıza gerek yok.Bilginize saygım varfakat ihtiyacım yok hayırlı geceler.