Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google'ın büyük ya da küçük olsun yaptığı tüm güncellemelerde hiçbir değişikliğe gitmeden aynı şekilde devam etmek her zaman avantaj oldu. Çoğu kişi hemen araştırır sağda solda ha şöyle şöyle değişikliğe gitmiş hop şunu değiştir, o backlinki disallow yap sonra içeriği değiştir falan filan. Güncelleme ile ne yapılmaya çalışıldığı Google'ın aktardığı kadarıyla olup sitelerde açılan konular tamamen varsayımdan ve tahminden öte gidemez, gitmesi de mümkün değildir. Sözde kullanıcı kalitesine yönelik güncellemeler yaptığını belirten Google, yaptığı son güncellemeler ile kullanıcıları kendisine adeta hayran bırakmıştır
Sonuç ortada, koca bir 0 ! Resmen özgün aşağı spam yukarı oldu ne yazık ki son güncellemede !!! Google ne yaptığını bilmiyor, günden güne de güven yitiriyor Google.
kesinlikle katılıyorum. özellikle son 3-4 gündür önüme geçen siteler haber siteleri olsa da keşke haber sitelerine yine yenildik desem. o kadar tuhaf siteler çıkıyor ki, adam en son 2018'de içerik girmiş.

mesela bir kelimede yerel bir haber sitesi çıkıyor, sitenin birisi tanıtım yazısı almış. tanıtım yazısı alan site aramalarda yok, tanıtım yazısı sıralamaya girmiş.