hashus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selam,

Profilime bakarsanız yeni üye olduğumu göreceksiniz. Dolayısıyla bazı forum kurallarını bilemeyebiliyorum. Geçtiğimiz günlerde okulumuzda kullanmadığımız malzemeleri satışa koyduk. Zira okulumuzda video çekim stüdyosu kurmak istiyoruz. Bunun için r10'un doğru bir platform olduğunu düşünerek konu açtım. Fakat daha sonra yeni ürünler ekledik ve konuyu güncelledim. Ardından forumda gezerken ikinci el ilan konusu gördüm. İkinci el ilanları oraya açmamızı söylüyordu. Ben de oraya açmanın daha doğru olduğunu düşünerek konuyu oraya açtım. Ardından admin olduğunu düşündüğüm birinden "Konuyu hergün açma amacınız ne?" şeklinde mesaj aldım. Ben de ikinci el konusunu görüp konu taşımayı bilmediğim için oraya açtığımı söyledim. O da "Aklın sıra konuyu üste taşımaya çalışıyorsun" dedi. Cevap yazarken ban yediğimi gördüm. Ban kısmında da "Umarım aynı konuyu defalarca açmayacağını öğrenirsin" yazıyordu. Arkadaşlar bu forumda ban yemek bu kadar kolay mı? Yani bir hata yapmışız düzeltme fırsatı vermeden adminin inisiyatifi ile ban yiyoruz. İnsanlar kuralları bilmeyebilir. Uyarılır. Uyarıya rağmen devam ediyorsa canlanır. İlk uyarıda daha düzeltme fırsatı vermeden banlanır mı bir insan?
Forumda sıkça yaşanan bir durum olduğu için adminlerin iyi niyetini suistimal eden kişiler var bir dahakine konuyu reportlayarak sorununuzu belirtirseniz ban yemezsiniz ve konunuzu ilgili bölüme onlar taşırlar.