Forumdaki hocaefendilerin en sevdiği konulardan. Şimdi ayetler, hadisler sıralanır.. Çözüm yolları dualar ile aranır..

Amin, ecmain.

the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum iyice dinle, İslam'la alakası olmayan, bilmeyen ama bilmediği konuda da ahkam kesmekten geri durmayan adamla dolmuş. İnançlı insanlar da bu safsataları yayan kalabalığı görünce uzaklaşıyor inancından. İnsan hakkaten hayret ediyor.

Mantarın 1 numaralı düşmanı çamaşır suyudur (sodyum hipoklorit). Ama ellerinize uygulamanız tehlikeli olacağı için şimdilik sadece temas etme ihtimaliniz olan şeyleri çamaşır suyu ile temizleyin.

Mantarın yanı sıra bazı hastalıkların bu tür belirtileri de olabiliyor. Ancak eşinizde de aynı anda olması bu ihtimali azaltıyor. Tükettiğiniz beta karoten içeren (havuç vb.) gıdalar da buna sebebiyet verebilir.

Eskiden de vardı bu zihniyet ama sayıları bu kadar fazla değildi. Şimdi her konuda bir din & hadis & ayet muhabbeti dönüyor.